Diensten

De honden van Veldhome zijn breed inzetbaar voor allerlei opsporingsvragen. Of het nu gaat om drugscontrole, wapens, munitie of geldopsporing: onze honden zijn op allerlei locaties inzetbaar. Overal in Nederland en 24 uur per dag, zeven dagen in de week!  

Drugscontrole
Onze speurhonden worden ingezet om drugs op te sporen bij bezoekers van evenementen en uitgaansgelegenheden, maar ook bij scholen, in containers, garageboxen, voertuigen, koffers en andere omgevingen. Op het moment dat onze speurhond drugs op het spoor is slaat hij aan. Onze honden herkennen zowel de geur van verdovende middelen alsook die van munitie en wapens. Dat maakt Veldhome op meerdere vlakken inzetbaar! Nog vragen? Of wilt u een prijsopgave voor een klus?

Wapens en munitie
Terreurdreiging en het risico op aanslagen is iets wat continu aandacht vraagt. Controle op mogelijke aanwezigheid van wapens en munitie is van levensbelang. Speurhonden zijn in de opsporing hiervan dan ook een belangrijke schakel. De honden en hun begeleiders zijn ook voor munitie- en wapenopsporing in te zetten. Anders dan bij de opsporing van drugs slaan honden bij het vinden van wapens en munitie niet aan, maar zullen ze het object uitsluitend aanwijzen. De begeleider van de hond weet dan genoeg en zorgt voor passende maatregelen. Meer weten of een offerte aanvragen?

Geldopsporing
Het opsporen van geld vraagt veel van honden. Ze moeten daarvoor een intensieve training volgen, omdat de verschillen in de geur van geld groter zijn dan bij bijvoorbeeld drugs of explosieven. Hoe meer biljetten, des te sterker is de geur. Onze honden herkennen feilloos de geur van het gebruikte papier en de inkt. Veldhome traint de honden hier voortdurend op, zodat efficiënte en effectieve opsporing gegarandeerd is. Bel voor een vrijblijvende kennismaking of een offerte op maat. 

Heeft u interesse in onze werkzaamheden?
Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan!